2 Török Computerbontó
  • Regisztráció!

  • 2Török Computerbontó

    Üvözlünk a 2 Török  Computerbontó és Ker. Kft. megújult webáruházában! Itt új és használt számítógépeket, monitorokat, notebookokat  és egyéb alkatrészeket tudsz vásárolni garanciával!

  • A brigád!

    Vállalatoktól, minisztériumoktól, iskoláktól, nagyobb és kisebb cégektől megvásároljuk az elfekvő vagy leselejtezett számítógépeket, alkatrészeket, fénymásolókat. Ezeket szakemberek szinte egy restauráló alaposságával szétszedik, szelektálják, tesztelik, javítják, majd az így újjászületett alkatrészekből újra gépek épülnek, melyek természetesen mérsékeltebb áron kerülnek eladásra, mint az újak. Ezekre a berendezésekre fél év garancia van.

  • Szerviz

    Szerviz nyitvatartás: Hétköznap 10-től 17 óráig; szombaton zárva! Szervizünkben számítógépek javítását, bővítését, átépítését vállaljuk, rövid határidővel, garanciával. Ezen kívül a Vásárlók eladásra kínált alkatrészeit is itt teszteljük. Itt épülnek komplett gépeink, melyekre fél év jótállást biztosítunk. Felhívjuk figyelmüket, hogy monitorok és egyéb műszaki cikkek szervizelését átmenetileg nem tudjuk vállalni!

Kövess minket Facebook-on

Szerviz! Szerviz! Szerviz!

Elege van a porból, a zajos ventillátorokból? Bruttó 4000 Ft-ért teljes karbantartást végzünk személyi számítógépén, így nemcsak hatékonyabban működik PC-je, hanem az allergiát kiváltó/okozó portól, valamint az idegesítő zajtól is megszabadulhat! Az ellenőrzés alkalmával (kérésre) javaslatot teszünk a bővítési lehetőségekre, átépítésre, javításokra!
A teljes folyamatot a bolt szervizében évtizedes gyakorlattal rendelkező profi szervizes végzi el! A vevőnek be kell szállítani az üzletbe a készüléket.  H-P: 10-17 óra között.
Az ár a munkavégzésre vonatkozik, az esetleges felmerülő egyéb anyagköltségeket megbeszélés után a megrendelő állja.

Címünk:

     1072 Budapest
     Klauzál utca 26-28.
     Tel.: 267-95-60 / +36-31-787-3259

Nyitvatartás:

    Hétköznap: 10-18 h.
    Szombaton: 10-14 h.